ARX akcija

2 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
BamLT
BamLT portretas
Offline
Last seen: prieš 5 mėnesiai 2 savaitės
Joined: 2016-02-24 10:51
ARX akcija

Šią temą sukūriau su tikslu informuoti kitus apie vykdomas "akcijas" prieš jomis pasinaudojant.

Buvau nusprendęs pasibaigus garantijai nebeaptarnauti ARX servise, bet užmatęs vykstančią akciją http://www.skoda.lt/akcijos/Documents/Ypatingas_Superb_serviso_pasiulymas.pdf ir taupant laiką variklio alyvą keičiau ARX.
Šį kartą atlikinėjom nebe intervalininį techninį aptarnavimą, o tiesiog variklio alyvos ketimą pagal vykdomą akciją. Žinoma, be papildomai pripaišytos perdegusios gabaritinės lemputės ir išorės plovimo niekaip. Nors iš vakaro apiploviau ir prieš plovimą tikrai mažiau demėta atrodė.
Visus kartus darant aptarnavimą gaudavau shell'o, taigi įsivertinęs kainą superkant dalis iš kitų taškų nusprendžiau kad ARX daug nepermokėsiu, betgi gavęs sąskaitą matau įrašą OMV 5w30. Tikiu, kad neužpylė kokio visiško brūdo, bet ir informacijos per daug neradau. Kitas įdomus aspektas, kad škoda manual'as nurodo 4,3l, kai sąskaitoje 4,8l. Turbūt tokiu būdu pritempia kainą. Bet vėlgi, jei artimiausiu laiku ką nors pagadintų turbūt būtų neblogas popierius-įrodymas, kad vadovaujasi ne gamintojo nurodymais ir užpila 0,5l daugiau. Kol kas nelabai galiu įvertinti realaus lygio ant matuoklės, bet turbūt ir 15k km nelauksiu iki sekančio keitimo.

Žinoma, galima pasiklausti prieš atliekant darbus, bet kažkaip pasitikėdavau. ARX kaip ir niekur nesumelavo, bet ir pasitikėjimo daugiau nepridėjo. Čia kaip maxima, paskelbiau akciją prekei, bet kad kiekis sumažintas tai nutylėjau :)

Waidulis
Waidulis portretas
Offline
Last seen: prieš 6 mėnesiai 2 savaitės
Joined: 2010-06-09 14:31

Nežinau, kas čia per akcija, bet RIMTOMOJE 2016 m. be jokios akcijos pigiau kainavo DSG ir HALDEX aptarnavimas negu čia nurodyta. Galiu pasakyti, kad komercinis ARX pasiūlymas dėl šių aptarnavimų 2016 m. buvo labai panašus, gal šiek tiek brangesnis, negu čia nurodytas. Na, nebent per metus smarkiai pakilo kainos, ir šiandieną jau su "akcija" viskas kainuoja tiek, kiek 2016 m. be akcijos.

SEAT tai iš vis buvo pateikę kažkokias kosmines kainas, daug didesnes netgi už ARX...:)

Škoda Kodiaq RS 2019m., 4x4, 2l CR TDI, 176kw, DSG.
Škoda Superb Combi 2012m., 4x4, 2l CR TDI 103kw, DSG. Parduota.
Škoda Fabia hečbekas 2002m. 1.9l sdi, 47kw, mech. Utilizuota.
Škoda Octavia Combi 1999m., 2.0l, 85kw, benzinas/dujos, mech. Parduota.