Zvakiu pakaitinimo lempute ir trauka

2 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Muzonas
Muzonas portretas
Offline
Last seen: prieš 4 metai 5 mėnesiai
Joined: 2015-07-19 21:33
Zvakiu pakaitinimo lempute ir trauka

Sveiki, atsirado problema, gal kas kazka panasaus turejo ar siaip tures patarimu. Vaziuojant kelyje uzsidege prietaisu skydelyje pakaitinimo zvakiu lempute ir dingo trauka, teko iskart sustot (tai atsitiko jau antra kart ir is esmes panasioje situacijoje - bandant aplenkti automagistraleje, vaziuojant didesniu greiciu, mieste vaziuojant iki 80 tokios problemos neturejau), sustojus ir isjungus varikli, vel uzkurus, problema dingo ir atrodo net trauka didesne. Be to kiek pastebejau pastaruoju metu gerokai sumazejusi bendra automobilio trauka, ypac vaziuojant automagistralese, atrodo ir variklis garsiau dirba, truksta to lengvumo, atrodo tarsi ka nors tempciau. Be to po vaziavimo isjungus varikli tarsi vakumelis susidares (issijungia su garsu).

Automobiliukas - Skoda Fabia 2003 1.9 47 kw dyzelis (tepalai pries menesi keisti, is esmes pries menesi automobilis buvo autoservise - tvarke siek tiek sankaba ir rankini (keite rankinio diskus, nes visiskai nelaike), prasiau viska apziureti, sake, jog viskas tvarkinga), taciau dabar sios problemos.

Anksciau visad turejau Audi benzina, niekad problemu su trauka ir zvakiu lempute neturejau, tai mano pirmoji Skoda, tai galvojau kame cia beda:
Zvakese? Oro srauto matuoklyje? Purkstukai? Uzsikiso filtras? EGR Voztuvas? su Varikliu kazkas?

Ar tiesiog vežti į diagnostiką ir bandyti ten žiūrėti. Ir siaip gal patartumete kokiu geru autoservisu Vilniuje, nes jau nebepasitikiu savo senaja vieta.

Aciu uz bet kokius patarimus.

tiukus
tiukus portretas
Offline
Last seen: prieš 3 valandos 16 minučių
Joined: 2009-11-22 20:00

kazkokia elektros dalies detale knis prota, galimai oro srautas, nes daugiau pas SDI varikli nieko ir nera ten, daryk diagnostika

1997 Skoda Octavia 1,9tdi SLX 66kW nuo 2008.04