Užsikuria ir užgęsta, vėliau nesikuria

7 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
SN_Wellas
SN_Wellas portretas
Offline
Last seen: prieš 9 metai 8 mėnesiai
Joined: 2013-10-08 12:32
Užsikuria ir užgęsta, vėliau nesikuria

Sveiki,
vairuoju Skoda Fabia 2003 m. 1,2 L, 47 kW, benzinas, signalizacijos nėra. Susidūriau su tokia problema. Gal prieš mėnesį buvo toks variantas, kad užsikūrus, padirbo sekundę ir užgęsta. Vėliau bandant kurti nesikuria, nors starteris sukasi normaliai, į gazą nereaguoja. Dar po kelių mėginimų užsikūrė lyg niekur nieko ir viskas ok. Tas pats per pastarąjį mėnesį pasikartojo gal 3 kartus (važiuoju beveik kiekvieną dieną). Gal žinote kame galėtų būti problemos?
Po auto pirkimo nuvažiavau virš 10 000 km. Planuoju keisti tepalus, tai gal tuo pačiu pasikeisti ir žvakes? Gal jos čia kažką? Ar čia koks kuro siurblys dasibaiginėja? Nespecialistas šitoj srity, tai bandau spėlioti.

Nors manau, kad tai nesusiję, bet paminėsiu, kad prieš kelias dienas užsidegė Check engine lemputė, atlikus diagnostiką pasakė, kad tai susiję su kažkuriuo temperatūros davikliu ir reikia jį keisti, bet nieko svarbaus vienu žodžiu. Daugiau jokių klaidų nematė.

Dėkui už atsakymus.

diesel tuning
diesel tuning portretas
Offline
Last seen: prieš 6 metai 9 mėnesiai
Joined: 2013-06-08 09:04

Jei vilniuje, galiu padėti.

Dyzelinių automobilių galios didinimas, DPF/FAP filtrų šalinimas, regeneracija, EGR vožtuvų išprogramavimas, karšto užvedimo problemų šalinimas, mobili diagnostika. Ir visos kitos serviso paslaugos
864886688

Darius
Darius portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 5 mėnesiai
Joined: 2010-03-29 20:27

Turbut ne zvakes. Bet pasikeisti nepamaisytu. Gal kuro siurblys. Maniskeje, kai lipu i masina ir atidarau duris, kazkodel uzsipumpuoja siurblys. Daugiausiai kazkas su tavo minetu gedimu. Ar taip viena kart buvo?
Jei dar taip bus pamegink atsukti bako dankteli ir klausykis atsukdamas letai, ar oras nesiverzia.

SN_Wellas
SN_Wellas portretas
Offline
Last seen: prieš 9 metai 8 mėnesiai
Joined: 2013-10-08 12:32

Ir pas mane kažkas paūžia kai duris atidarau, bet kažkaip per daug nesukau dėl to galvos, galvojau gal čia su centriniu užraktu kažkas susiję.
Kaip minėjau, per pastarąjį mėnesį pasikartojo 3, na gal 4 kartus.
O tai kas jei tas oras veršis? Man rodos kurą įpilinėjant visuomet pašnypščia truputį. Ar tai nėra normalu ypač esant tokiom oro sąlygom (juk pagaruoja tas benzinas, pakyla slėgis ir pan.)?

SN_Wellas
SN_Wellas portretas
Offline
Last seen: prieš 9 metai 8 mėnesiai
Joined: 2013-10-08 12:32

diesel tuning, taip, vilniuje, jei dažniau pradės kartotis arba visai nebeužsives, tuomet kreipsiuosi.

Darius
Darius portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 5 mėnesiai
Joined: 2010-03-29 20:27

Man buvo, kazkada taip kaip tu rasei. Butent uzkurus uzgesdavo po kazkiek laiko. Bet jau senokai nesikartojo. Galbut padejo zvakiu pakeitimas. Surask mano komentara, kas atsitiks jeigu zvakiu laiku nepakeisi. (teko dvi babinas-sokaladukus pirkti). O zvakiu tarnavimas 30-60 tukstanciu. Jau tu pravaziavai 10t.
Taip pat - jeigu blogai veikia bako oro voztuvas, tai bake susidaro vakumas ir kuras blogai pumpuojasi. Tada gali uzgesti variklis ar blogai traukti. Atidarius bako dangteli letai girdisi, kad oras siurbiasi i vidu. (nugaravus verztusi i lauka). Berods bako dangtelyje yra tas oro voztuvas, kuris susidarius vakumui bake, atsidaro ir ileidzia ora. Jeigu jis jau blogai veikia, tai galbut ir gali sukelti uzgesima, ar bloga trauka. As labai stipriai neuzdarau dabar, nes turbut yra problemele tokia. Jeigu bus kokia kita priezastis, tai parasyk...

tiukus
tiukus portretas
Offline
Last seen: prieš 10 valandų 34 minutės
Joined: 2009-11-22 20:00

3 poste pats rasai, kad turbut ne zvakes, o dabar jau zvakes ir del zvakiu nepakeitimo sugendancios babinos, kazkaip.....

1997 Skoda Octavia 1,9tdi SLX 66kW nuo 2008.04