Skoda Fabia galinis apsvietimas

3 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Danielius
Danielius portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 1 mėnesis
Joined: 2010-07-14 13:30
Skoda Fabia galinis apsvietimas

sveiki,

Iskilo beda - ijungus atbulini begi neisijungia Skoda Fabia Combi 2004 m galinis apsvietimas. Skydelyje perdegusios lemputes simbolio - nera. Lemputes geros. Pas anglus radau, kad, tai skoda fabia liga ir reiktu pasikeisti kazkokia jungti (fiske). Tik tiksliai nesupratau ar ji yra po begiu perjungejo odiniu uzdangalu ar prie jos reikia prieiti pakelus masina is apacios. Gal kas buvote susidure su sia beda? Kokia ten fiskute reikia keisti? Jei prieimas is vidaus, tai kaip ardosi begiu perjungejo uzdangalas? Nuo priekiniu sedyniu pakelt remeli pavyko, bet kazkur laiko arciau paneles. Ar reikia ardyti kazka daugiau ar turi nusiimti uzdanagalas atskirai?

p.s. gedimas pastebetas aiskinantis kodel jau kuri laika neveikia negamyklinis parktronikas, kuris isijungia nuo galinio apsvietimo :)

Aciu uz pagalba.

fabiaSDI
fabiaSDI portretas
Offline
Last seen: prieš 9 metai 5 mėnesiai
Joined: 2009-10-12 22:00

Pas mane jau 4metai atbulinis nedega :) Varlyte kur i greiciu deze isisjuka sugedo turbut. Cia jau tokia liga :)

02" SDI.... kuro sanaudos nutylimos...

algis07
algis07 portretas
Offline
Last seen: prieš 7 mėnesiai 1 diena
Joined: 2010-09-26 08:14

Kadangi neužilgo reikės varyt techninę apžiūrą, o atbulinio lempos nedegė jau senokai, teko pasikrapštyt ir man prie Fabijos. Mano atveju buvo nupuvęs laidas nuo fiškės kuri jungiasi ant daviklio prie dėžės. Tuo pačiu aptikau dar vieną kabantį laidą, pasirodo tai laidas einantis link generatoriaus irgi taip pat nupuvęs, prijungus jį išsisprendė dar viena problema, užsidegė akumuliatoriaus lemputė prietaisų skydelyje.

Octavia I 1,9TDI chip 97KW SLX
Octavia I FL L&K 1.9TDI 81KW