12V rozete bagazineje Octavia II

4 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
vidmav
vidmav portretas
Offline
Last seen: prieš 11 metų 6 mėnesiai
Joined: 2010-02-08 15:30
12V rozete bagazineje Octavia II

Sveiki. Prireike 12V rozetes bagazineje, taciau pas mane sedanas, o sita opcija kaip suprantu ejo tik Combi. Kaip ten bebutu, apziurejau saugykline salone, ir radau vieta tam saugikliui, tad reikia tik laida prasitiesti ir pasijungti. O cia jau ir iskilo klausimai:

* kur galima nusipirkti kontakta uzspaudimui ant laido i saugykline? (perziurejau lemonos katalogus ir nieko neradau panasaus... Gal zinot kaip jis galetu vadintis? Arba turite paluzusia saugykline is kurios butu galima pora issiimti?

* koki laida naudoti? Ar tiktu nuo kompo maitinimo kabelis? Nes man tai jis patikimai atrodo, stora izoliacija, nereiktu jokiu kembriku, ar reiktu naudoti ka nors kito? Jeigu su skaiciais, tai saugiklis standartiskai dedamas saugyklineje 12V/20A (taip ir darysiu), ant kompo maitinimo kabelio rasoma ~250/10A ir ten jo kokiu 4,5 metru reiketu, tai ar jis nekaistu ir nebutu jokiu problemu?

* Nuo kur jungti minusa? Jau prie pat rozetes ivaryti varzta i kebula ir prisukti, ar vesti is kur kitur?

Robkek
Robkek portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 8 mėnesiai
Joined: 2009-10-17 22:17

Kazkas panasaus -
1
2

Octavia Combi 2009 1.9 TDI + DSG
EX:Octavia L&K 1999 TDI 81 KW

vidmav
vidmav portretas
Offline
Last seen: prieš 11 metų 6 mėnesiai
Joined: 2010-02-08 15:30

Nenoriu jungtis todel, kad is abieju "prikurkiu" gali reikti naudoti po 200W vienu metu , bei yra kritinis momentas, kad vienai nusprogus, kita liktu funkcionuojanti. O, bet, taciau kadangi gamintojas numate tiek to saugiklio vieta, tiek kad tokia apkrova gali buti naudojama ant to maitinimo laido ateinancio i sesiu saugikliu grupe, tai nesinori nieko chalturinti, o padaryti taip, kai buvo numatyta ir paskaiciuota.
Pavyko islupti viena kontakta, reikes dabar ieskoti atitikmens:

Gaisrine, dzipas, WRC bolidas, sunkvezimis ir visaip kitaip - vadinama mano Octavia Combi '11 4x4 TDI

tarakasa
tarakasa portretas
Offline
Last seen: prieš 11 metų 2 mėnesiai
Joined: 2010-11-29 14:43

siaip geriause laida vesk tiesiai nuo akumo , ir statyk saugikli prie akumuliatoriaus , jei reikalinga atjungimas ,per reles kontakta kuri suveikia , daleiskim degima ijungus , taip bus ko gero patikimiause ir maziausi kritimai , bent jau sau taip dariau , man atrodo patikimiau kai saugiklis prie pat maitinimo saltinio. O tavu verijantu gali lytuot ant virsaus termo susitraukenti vamsdeli dedi , izoliacija pakankamai patikima