Sveiki, gal kas pagelbes, Noriu psijungti kalbio rozete

2 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
zzilva
zzilva portretas
Offline
Last seen: prieš 5 metai 10 mėnesių
Joined: 2017-05-22 13:40
Sveiki, gal kas pagelbes, Noriu psijungti kalbio rozete

Beda tame, kad kabli pasistaciau viskas tvarko, noriu pasijungti rozete, tos dezutes kolkas neturiu, nzn ar reikia butinai jos, ar tiesiog galima nuo lempu. Kaip skaiciau dauguma sako kad tik klaida mes, kad lempute perdege, man tas netrukdys, bet 100 nesimeto :) Esme tokia, Visus laidus randu, viskas tvarkoj, isskyrus stabdi! nerandu stabdziu laido, arba kitaip pasakius randu, bet nesuprantu kokius fokusus jis daro, istisai turi srove, jeigu matuoju paciame laide, ir stabdziu lempute pacioje masinos lempoje dega istisai tik tik kad labai silpnai. Ant lempuciu platos pamatavus srove, kol nenumyntas stabdis rodo apie 3v, o kada numini stabdi atsiranda 12v, tai taip gaunasi kad pajungus priekaba istisai degs ta stabdzio lemtupe, ar as netaip suprantu?

Vytautas_LT
Vytautas_LT portretas
Offline
Last seen: prieš 2 mėnesiai 3 savaitės
Joined: 2015-10-02 07:53

Teisingai. Atkreipk dėmesį, kaip ta stabdžių lemputė šviečia. Ta pati lemputė atlieka dvi funkcijas, nors yra paprasta - su vienu siūlu. Ji šviečia ir kaip gabaritinė, ir kaip stabdžių.

Šiuo atveju tik vienintelis sprendimas įmanomas - iškoduoti, kad stabdžių lemputė nedegtų kaip gabaritinė. Labai nesudėtinga procedūra ir duos tavo norimą rezultatą. Galiu pagelbėti jei reikia - AŽ.

2006 Škoda Octavia 1.9 TDI
1999 Škoda Octavia 1.9 TDI 4x4